اگر یک مربی حرفه ای نیستید، چگونه یک طرز فکر مربیگری می تواند برای شما مفید باشد؟ این مقاله سردرگمی در مورد اینکه طرز تفکر کوچینگ چیست، چرا اهمیت دارد و چگونه می توانید آن را توسعه دهید و حفظ کنید، برطرف می کند. زیرا وقتی این مباحث را فهمیدید، دری باز می شود که مربیگری استادانه را برای شما ممکن می کند.

اولین چیزی که باید بدانید این است که این شایستگی هم در خارج از جلسات کوچینگ و هم در طول کوچینگ نشان داده می شود. به عبارت دیگر، تفکر کوچینگ، با مثبت بودن، کنجکاوی، حضور و تصدیق گسترده‌اش کاری نیست که فقط یک یا دو ساعت انجام دهید و سپس به فکر و عمل کوچک برگردید. مانند یک مربی فکر کردن یک تعهد 24 ساعته است. حفظ ذهنیت کوچینگی به مقابله با این تصور غلط کمک می کند که کوچینگ صرفاً یک مجموعه مهارت اجرایی است.

تعریف ICF از ذهنیت کوچینگ:

تفکر کوچینگ ذهنیتی باز، کنجکاو، منعطف و مشتری محور را ایجاد و حفظ می کند. کوچ‌ها نیز باید در طول جلسات کوچینگ به این شکل ظاهر شوند. زیرا به افزایش پذیرش و تدبیر مراجعه کننده کمک می کند. به علاوه، مربیان باید در خارج از جلسات کوچینگ به این شکل ظاهر شوند تا اعتماد و احترام را با مشتریان حفظ کنند. زیرا تقریباً هر کسی می تواند تکنیک های ارتباطی و تفکر کوچینگ را بیاموزد.

اما تا زمانی که یاد نگیرند مانند یک مربی فکر کنند، این امر باعث محدود شدن نتایج و رشد مشتریانشان می شود. همچنین باعث محدود شدن شغل مربیان می شود. زیرا افراد نمی خواهند با آنها کار کنند. مشتریان بالقوه به طور طبیعی به مربیانی که ذهن بسته، کنجکاو، سفت و سخت یا خود محور هستند، بی اعتماد می شوند.

چگونه می توان ذهنیت مربیگری را توسعه داد و حفظ کرد؟

چگونه می توانید به این امر دست یابید؟ یک مربی زندگی استخدام کنید تا به شما در گسترش پیشرفت شخصی کمک کند. مربیانی که برای گواهینامه ICF درخواست می‌کنند، مربیان مربی ICF را استخدام می‌کنند. شما باید با یک مربی کار کنید که به شما کمک کند تا خودتان را توسعه دهید و روی هر زخم التیام نیافته با یک درمانگر کار کنید. اینها می‌توانند نقاط کور باشند! بنابراین از افرادی که شما را به خوبی می شناسند بپرسید که نقطه کور شما چیست.

آگاهی ها :

به درون خود رجوع کنید تا به مهارت های زیر دست یابید!

ارتباطات :

مرزهای خود و نحوه برقراری ارتباط با آنها را بشناسید. همانطور که حصارهای خوب همسایه های خوب را می سازند، مرزهای خوب پایه و اساس روابط خوب هستند. با چه چیزی خوب نیستید؟ معامله گران شما چیست؟

مرزهای خوب واضح هستند. اما همچنین منعطف هستند. مکالمات مرزی به ما کمک می‌کنند تا دیدگاه‌های فرهنگی متنوع را که یک مهارت ضروری در قرن بیست و یکم است، مرور کنیم. مرزها قواعد اساسی تعامل هستند که به شما و دیگران کمک می کنند تا بهترین باشید. وقتی می‌دانید چگونه مرزها را بیان کنید، مردم را راحت می‌کنید و روابط راحت‌تر پیشرفت می‌کنند.

مثالی بر موضوع :

توافق نامه کتبی شما با مشتریان خود مجموعه ای رسمی از مرزها است. در روابط شخصی خود به مرزهای رسمی کمتری نیاز دارید. اما سعی نکنید بدون آنها زندگی کنید. به هر حال، گاهی اوقات شخصی که بیش از همه باید با او مرزبندی کنید، خودتان هستید. شما می توانید با گذراندن دوره های آموزشی یا حتی خواندن کتاب هایی در مورد مرزها، تعیین حد و مرز را یاد بگیرید.

نیازها :

نیازهای خود را بشناسید و آنها را برآورده کنید. همه ما آنها را داریم. بیشتر ما به امید برآورده شدن نیازهایمان در زندگی سپری می کنیم و سپس بیهوده رنج می کشیم. زیرا نیازها به طور تصادفی برآورده نمی شوند. آنها مسئولیت خود ما هستند. اگر ما فعالانه برای به دست آوردن آنها تلاش نکنیم، بعید است که آنها ملاقات کنند.

آبراهام مزلو میگوید رفع نیازها مانند مصرف ویتامین است. آنها ما را سالم نگه می دارند مربیان ناسالم نمی توانند به طور قابل اعتمادی ذهنیت مربیگری را حفظ کنند. مراقبت از خود را جدی بگیرید. ساعات کار دیوانه‌وار، خوردن یک رژیم غذایی وحشتناک، هرگز ورزش نکردن، کنترل استرس، کم خوابی و روابط ضعیف، همگی می‌توانند ذهنیت مربیگری شما را مسدود کنند. حتی ممکن است متوجه نشوید. اما دیگران این کار را خواهند کرد. از این شانس استفاده کن : یکی از کارهایی که می دانید برای مراقبت از شما باید شروع به انجام آن کنید یا انجامش را متوقف کنید چیست؟ آیا حاضرید به آن تغییر متعهد شوید؟

فعالیت ها :

در تمرینات متفکرانه شرکت کنید و از یک یا چند مورد برای جلسات مربیگری استفاده کنید. اینها با کاهش موقت استرس به تغییر مغز شما کمک می کنند. با گذشت زمان، دیدگاه بزرگتر، بلوغ بیشتر و خرد بیشتری خواهید داشت. از آنجایی که همه ما مستعد استرس هستیم، اما نمی‌توانیم زمانی که در حال مبارزه، فرار یا واکنش انجماد هستیم، خوب مربیگری کنیم، برای آماده شدن برای جلسات مربیگری به این تمرین‌ها نیاز داریم. خود واقعی شما (که گاهی اوقات عظمت شخصی، خود برتر، خود خردمند و غیره نامیده می شود) اساساً طرز فکر مربیگری شما است.

ارزش را ایجاد کنید :

زندگی مبتنی بر ارزش داشته باشید. ارزش های شما چیزی است که واقعا برای شما مهم است. اگر تمام وقت خود را صرف امور دیگر می کنید، نه می توانید خود واقعی خود باشید، نه می توانید بهترین زندگی خود را داشته باشید و نه می توانید استادانه مربیگری کنید. وقتی ذهنیت شما روی چیزهایی که اهمیت دارد متمرکز است، مانند یک مربی فکر می کنید و می توانید مشتریان را به سمت عالی هدایت کنید. به یادگیری ادامه دهید ICF و اکثر گواهینامه های دیگر لازم میبینند که تحصیلات مربیگری خود را در طول حرفه خود ادامه دهید.

صفاتی را اضافه کنید :

کنجکاوی خود را فعال کنید. تلاش کنید آن را جایگزین قضاوت کنید. کنجکاوی حل خلاقانه مسئله را تقویت می کند و به ما کمک می کند تا ایده های جدید و هیجان انگیزی داشته باشیم. همچنین به ما کمک می کند تا بیشتر سازگار باشیم و نسبت به دیگران کمتر انتقادی یا دفاعی کنیم. وقتی کنجکاوی بالا باشد، شانس بیشتری برای ایجاد اعتماد و همکاری قوی در روابطمان وجود دارد.

روش ها :

راه های ساده برای پرورش کنجکاوی خود عبارتند از: آنچه را که نمی دانید یا در مورد آن مطمئن نیستید بپذیرید. فرضیات خود را به طور مرتب بررسی کنید، که می تواند کنجکاوی را محدود یا مهار کند.

توانایی های مورد نیاز :

به سمت گوش دادن عمیق تر حرکت کنید. با اراده برای یادگیری گوش کنید. طرز فکر ما می تواند در نحوه برخورد ما با گوش دادن تفاوت ایجاد کند. اگرچه ما هر روز در تعاملات بی شماربه دیگران گوش می دهیم اما انجام آن به صورت فعالانه و عمیق نسبتاً نادر است. طبق مطالعات مختلف تحقیقاتی، اکثر مردم مهارت‌های شنیداری خود را بیش از حد ارزیابی می‌کنند و در هر مکالمه‌ای، احتمالاً بسیاری از ما حواس‌پرت می‌شویم، مفروضاتی می‌سازیم یا روی حرف بعدی تمرکز می‌کنیم. در گوش دادن فعال تر و عمیق تر، شنونده نه تنها به آنچه گفته می شود، بلکه به احساسات، لحن و دیگر نشانه های غیرکلامی در طول مکالمه توجه می کند. این سطح از گوش دادن مزایای بسیاری از جمله ایجاد اعتماد، کاهش تنش و حمایت از بهره وری بیشتر دارد. خودتان را وقف گوش دادن آگاهانه کنید.

تغییر در روزمرگی ها :

مزایا تفکر کوچینگ :

تفکر کوچینگ مزایای متعددی مانند : دستیابی به اهداف، اتکاء به خود، رضایت شغی و زندگی، مشارکت موثر، ارتباطات بهبود یافته، آگاهی نسبت به رفتاروالگوهای فکری، توانمندسازی و نوآوری و خلاقیت دارد. همگی آنها به رشد شخصی و حرفه ای قابل توجهی منجر میشود و آن را به ابزاری ارزشمند برای هر کسی که به دنبال بهبود عملکرد و دستیابی به اهداف خود است تبدیل می کند.

همچنین بخوانید : تحول اساسی در DNA رهبری موثر!

منبع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *